Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Beursactivatie

Partou

Bij Partou begrijpen ze dat het verkennen van je toekomstige carrière en het ontdekken van je ware roeping een spannende en soms overweldigende reis kan zijn. Daarom willen zij je de juiste tools en begeleiding bieden om deze uitdaging aan te gaan. Heb jij het in je om een Partou Hero te zijn? Tijdens de beursactivatie nodigden we deelnemers uit om hun passie voor pedagogiek te verkennen en te ervaren hoe ze een positieve impact kunnen hebben op het leven van kinderen.

De activatie is ingezet tijdens 4 verschillende onderwijsbeurzen door het gehele land. Er is bewust gekozen voor deze evenementen om een breed scala aan potentiële doelgroepen te bereiken en jonge mensen in verschillende stadia van hun educatieve reis aan te spreken.

Partou heeft zich daarnaast specifiek gericht op drie belangrijke doelgroepen: studiekiezers aan het einde van de middelbare school, stagezoekers op HBO- en MBO-niveau, en afstudeerders van HBO- en MBO-opleidingen. Of je nu nog twijfelt over je studiekeuze, op zoek bent naar een uitdagende stage, of klaar bent om je pedagogische vaardigheden in de praktijk te brengen na het behalen van je diploma, neem deel aan de beursactivatie om kennis te maken met het werk van een pedagogisch medewerker.

Gespreksstarter en leads verzamelen

De beursactivatie die we hebben bedacht voor Partou had een aantal doelen die we samen zorgvuldig hebben afgestemd. Om een effectieve gespreksstarter te creëren voor de medewerkers van Partou is er gebruik gemaakt van de user paced quiz module. Met deze module konden de scholieren een quiz maken met daarin 7 vragen. Op basis van de eindscore konden de medewerkers van Partou gericht het gesprek aangaan;

Heb je een hoge score gehaald? Dan is werken bij Partou misschien wel iets voor jou!

Heb je een lagere score gehaald? Wat vond je dan precies lastige situaties en waarom?

Tegelijkertijd was het verzamelen van relevante leads van potentiële nieuwe collega's en stagiaires een belangrijk doel van de activatie. Partou wilde graag mensen inspireren en hen kennis laten maken met het werk van een pedagogisch medewerker. Door de interactieve aard van de activatie, in combinatie met de persoonlijke gesprekken die daaruit voortkwamen, waren we in staat om de interesse en betrokkenheid van studiekiezers te vergroten. Dit stelde Partou in staat om waardevolle contacten te leggen en potentiële kandidaten te identificeren, die mogelijk goed zouden passen binnen de organisatie.

Hero story

Om in de toekomst een echte Partou superheld te kunnen worden, is het van essentieel belang om tijdens je (studie)keuzetraject te ontdekken op welke manier je deze ultieme held kunt worden! Bij de stand van Partou draaide daarom alles om één centrale vraag: "Hoe word je een (Su)Partou Hero?!" Hier bieden ze waardevolle inzichten en begeleiding om jou te helpen je pad te vinden naar een carrière in de pedagogiek. Of je nu een studiekiezer bent die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden of al concrete stappen wilt zetten, de Partou stand is de perfecte plek om antwoorden te vinden en je te laten inspireren door de verhalen van de huidige Partou Heroes.

User Paced Quiz

In een 2 staps activatie toetsen we bij stap 1 jouw kennis over de pedagogische wereld. Wat komt er allemaal bij kijken om te zorgen voor een vertrouwde omgeving waarin kinderen op kunnen groeien? Als deelnemer word je vriendelijk uitgenodigd door de quizhost om plaats te nemen aan de desk waar je een user paced quiz voorgeschoteld krijgt. Deze quiz, die je op je eigen snelheid kunt beantwoorden, bestaat uit 7 vragen gevolgd door een benaderingsvraag. Na het voltooien van de quiz ontvang je direct jouw score. De quizhost stuurt vervolgens jouw score door naar de Hero Maker, waar jouw antwoorden en score worden geblend met de 4 karaktereigenschappen van de absolute Partou Super Hero: probleemoplossend vermogen (Master Mind), leiderschapskwaliteiten, empathie (gedachten lezen) en toezicht houden (alziend oog).

Nadat de uitslag bekend is, wordt jouw quizscore gekoppeld aan een unieke heldennaam met superkracht. Maar daar houdt het niet op! Er ontbreekt nog één belangrijk element: een geweldige hero pose. Het is tijd om een echte held te worden! Bij stap 2 ga je naar de fotobooth, waar jouw heldenpose op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Wil je meer weten over user paced quizzing of over LiveWall Events? Neem dan contact met ons op!