Haal alles uit je event! Neem contact op

Maak kennis met PresentersWall Specials

PresentersWall heeft heel wat te bieden. Benieuwd wat we op het menu hebben staan? Bekijk dan onze specials! Op maat gemaakt voor jouw event. Neem contact op
 • Heatmaps

  Laat je bezoekers een selfie plaatsen op een positie op groot scherm om een gedeelde visuele weergave te krijgen.
 • ContentWall

  Laat de bezoekers hun belevingen tijdens het evenement delen via de ContentWall. Via deze module delen zij gemakkelijk foto’s, video’s en berichten zonder dat zij deze hoeven te delen op social media. Zo creëren ze samen een samenvatting van het evenement!
 • ConsensIQ

  ConsensIQ is een unieke manier van voting waarbij je in meerdere rondes, waarbij er na elke ronde opties afvallen, punten kunt verdelen over de antwoordopties. Zo kom je op een eenvoudige manier tot de beslissing met het meeste draagvlak in de groep!
 • Emoticons

  Laat je bezoekers zich uitdrukken met emoticons! Met EmotiVote kunnen ze verschillende emoticons sturen die vervolgens op het scherm verschijnen. 👏👏
 • Wheel of Fortune

  Draai aan het rad van fortuin en kies een bezoeker at random! Bepaal vervolgens zelf de consequentie van het rad, door je fantasie er op los te laten!

Match Making

Een match made in heaven? Deze energieke netwerkmodule legt alle bezoekers uiteenlopende dilemma’s voor. Ze swipen door de dilemma’s en geven een like of dislike op een stelling. Op basis van deze keuzes wordt de bezoeker direct gematcht aan andere bezoekers met hetzelfde antwoord. Matchen maar!

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan net even anders! Deelnemers tekenen op hun telefoon, inbellers raden wat de thuis-tekenaars maken. Het resultaat? Een avond vol vermaak om je collega’s, klanten, vrienden en familieleden met elkaar te verbinden!

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden. En dat allemaal digitaal!

Scratch card

Laat deelnemers samen een afbeelding onthullen door het vakje op hun mobiele telefoon weg te krassen!

Meer weten over PresentersWall

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Contact