Haal alles uit je event! Neem contact op

Maak kennis met PresentersWall Specials

Creëer interactie met het publiek via PresentersWall. Naast de standaard voting functionaliteiten biedt PresentersWall ook diverse extra mogelijkheden en diensten, zo zorgen we voor de ultieme experience op jouw event! Neem contact op
 • Heatmaps

  Laat je bezoekers een selfie plaatsen op een positie op groot scherm om een gedeelde visuele weergave te krijgen.
 • ContentWall

  Laat de bezoekers hun belevingen tijdens het evenement delen via de ContentWall. Via deze module delen zij gemakkelijk foto’s, video’s en berichten zonder dat zij deze hoeven te delen op social media. Zo creëren ze samen een samenvatting van het evenement!
 • ConsensIQ

  ConsensIQ is een unieke manier van voting waarbij je in meerdere rondes, waarbij er na elke ronde opties afvallen, punten kunt verdelen over de antwoordopties. Zo kom je op een eenvoudige manier tot de beslissing met het meeste draagvlak in de groep!
 • Emoticons

  Laat je bezoekers zich uitdrukken met emoticons! Met EmotiVote kunnen ze verschillende emoticons sturen die vervolgens op het scherm verschijnen. 👏👏
 • Wheel of Fortune

  Draai aan het rad van fortuin en kies een bezoeker at random! Bepaal vervolgens zelf de consequentie van het rad, door je fantasie er op los te laten!

Match Making

Deze energieke netwerkmodule legt alle bezoekers uiteenlopende dilemma’s voor. De gasten swipen door de dilemma’s en laten via een like of dislike weten wat ze van de stelling vinden. Op basis van hun persoonlijke keuzes wordt de bezoeker direct gematcht aan andere bezoekers op het evenement die hetzelfde hebben gereageerd.

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan anders! Op de telefoon kunnen deelnemers tekeningen maken. Inbellers in de show dienen te raden wat de thuis-tekenaars tekenen. Een avond vol vermaak met diverse extra activaties om je collega’s, klanten, vrienden en familie-leden met elkaar te verbinden!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de Let’s Draw show!
Meer weten

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden! Allemaal digitaal natuurlijk!

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de Digitale Muziekbingo!
Meer weten?

Scratch card

Laat deelnemers samen een afbeelding onthullen door het vakje op hun mobiele telefoon weg te krassen!

Meer weten over PresentersWall

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Contact