Ontdek onze nieuwe AI Event Side-kick - Robin! Meer informatie

Maak kennis met PresentersWall Specials

PresentersWall heeft heel wat te bieden. Benieuwd wat we op het menu hebben staan? Bekijk dan onze specials! Op maat gemaakt voor jouw event. Neem contact op
 • Heatmaps

  Laat je bezoekers een selfie plaatsen op een positie op groot scherm om een gedeelde visuele weergave te krijgen.
 • ContentWall

  Laat de bezoekers hun belevingen tijdens het evenement delen via de ContentWall. Via deze module delen zij gemakkelijk foto’s, video’s en berichten zonder dat zij deze hoeven te delen op social media. Zo creëren ze samen een samenvatting van het evenement!
 • ConsensIQ

  ConsensIQ is een unieke manier van voting waarbij je in meerdere rondes, waarbij er na elke ronde opties afvallen, punten kunt verdelen over de antwoordopties. Zo kom je op een eenvoudige manier tot de beslissing met het meeste draagvlak in de groep!
 • Emoticons

  Laat je bezoekers zich uitdrukken met emoticons! Met EmotiVote kunnen ze verschillende emoticons sturen die vervolgens op het scherm verschijnen. 👏👏
 • Wheel of Fortune

  Draai aan het rad van fortuin en kies een bezoeker at random! Bepaal vervolgens zelf de consequentie van het rad, door je fantasie er op los te laten!

Meet Robin

Your AI Event Sidekick. Robin is de sidekick van jouw bezoekers. Op alles heeft ie antwoord. Van hoe laat de trein terug gaat, tot de borrelhapjes die er geserveerd worden. Welke workshop je bezoeker echt even moet gaan bezoeken tot aan met wie je moet gaan netwerken. Alles in één simpele chat-omgeving en onderdeel van onze PresentersWall mobiele event hub!

Match Making

Een match made in heaven? Deze energieke netwerkmodule legt alle bezoekers uiteenlopende dilemma’s voor. Ze swipen door de dilemma’s en geven een like of dislike op een stelling. Op basis van deze keuzes wordt de bezoeker direct gematcht aan andere bezoekers met hetzelfde antwoord. Matchen maar!

Let’s Draw!

Pictionary, maar dan net even anders! Deelnemers tekenen op hun telefoon, inbellers raden wat de thuis-tekenaars maken. Het resultaat? Een avond vol vermaak om je collega’s, klanten, vrienden en familieleden met elkaar te verbinden!

Muziekbingo

Bingo kaarten klaar? Starten maar! Onze MuziekBingo is een unieke digitale bingo-show waarin we de deelnemers verrassen met diverse unieke activaties. Kom erachter wie jouw muzikale match is en speel een spannend bingo-spel met hits uit het heden en verleden. En dat allemaal digitaal!

Scratch card

Laat deelnemers samen een afbeelding onthullen door het vakje op hun mobiele telefoon weg te krassen!

ENERGISER Shape sorter

Laat je publiek samenwerken en zie de voortgang live op het scherm! Laat ze samen een afbeelding tevoorschijn toveren, of zorg ervoor dat de balk helemaal vult. De perfecte module om even de spanning op te bouwen en samen naar een doel te werken. Deze module is custom te stylen met jouw eigen 'shapes' of 'progress bar'.

Meer weten over PresentersWall

Stuur ons een bericht en we helpen je graag verder! Contact